vit logga

Adde
erbjuder föreläsningar och arrangerar event där deltagarna inbjuds att under positiva former t.ex. känna på att fotografera som ett proffs, ta fina semesterbilder eller att lära sig tycka om sig själv bakom och framför kameran. 
För er som redan kan grunderna finns olika påbyggnadsworkshops, där ni kan specialisera er inom exempelvis porträttfoto och blixtfotografering. Se mer under fliken kurser.

Pris enligt offert.

Andreas Adde Andersson
är föreläsare, fotograf, utbildare och glädjespruta. Han blandar gärna humor med olika perspektiv inom fotovärlden, historiska lärdomar och konkreta exempel och efter en föreläsning tar publiken alltid med sig nya insikter. Med ett roande och inspirerande sätt förklarar han och visar vad bilder säger i olika sammanhang och hur de påverkar oss. Oavsett om han pratar för elever i grundskolan, ledningsgrupper eller föreningar fångar han uppmärksamheten och förklarar varför det är viktigt hur vi beter oss och väcker tankar och funderingar t.ex. i förhållande till bilder och sociala medier. Adde serverar en cocktail mixad av klockrena, välarbetade samtidsbetraktelser, lekfullhet och ren galenskap.